Aangeboden door Massemen
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Rond de boom worden ondergrondse kisten geplaatst met verse aarde en meer ruimte voor de wortels .
Volledig scherm
Rond de boom worden ondergrondse kisten geplaatst met verse aarde en meer ruimte voor de wortels . © Didier Verbaere

Eeuwenoude linde krijgt meer ademruimte onder de grond

MassemenDe wortels van de eeuwenoude linde op het Dorpsplein van Massemen krijgen extra ademruimte. De schrale grond rond de boom wordt er uitgegraven en vervangen door verse aarde in ondergrondse wortelkisten. Op die manier kunnen de wortels beter groeien en wordt bovengronds geen ruimte verloren op het Dorpsplein. 

 1. Koken en koffers pakken op internaat Mariagaard: “Formidabel ontbijtbuffet en lekker eten”
  PREMIUM
  Wetteren

  Koken en koffers pakken op internaat Mariagaard: “Formidabel ontbijtbuf­fet en lekker eten”

  Het leven op het internaat van Mariagaard in Wetteren startte donderdag met een formidabel ontbijtbuffet. Het is er rustig want ook hier laat corona en quarantaine zich voelen en volgen heel wat internen intussen thuisonderwijs. Zoé (15), Elize (15) en René (12) vertelden deze week over het leven in de school, na de schooluren. Lees er alles over in ons dossier ‘Achter de schermen van Mariagaard’.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.