Aangeboden door Massemen
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Rond de boom worden ondergrondse kisten geplaatst met verse aarde en meer ruimte voor de wortels .
Volledig scherm
Rond de boom worden ondergrondse kisten geplaatst met verse aarde en meer ruimte voor de wortels . © Didier Verbaere

Eeuwenoude linde krijgt meer ademruimte onder de grond

MassemenDe wortels van de eeuwenoude linde op het Dorpsplein van Massemen krijgen extra ademruimte. De schrale grond rond de boom wordt er uitgegraven en vervangen door verse aarde in ondergrondse wortelkisten. Op die manier kunnen de wortels beter groeien en wordt bovengronds geen ruimte verloren op het Dorpsplein. 

 1. Therapeutische schoonheidsspecialiste Elche wordt zorgkundige in Schelderust: “De voldoening van de warme blikken als we koffie brengen is onze drijfveer”
  PREMIUM
  Wetteren

  Therapeuti­sche schoon­heids­spe­ci­a­lis­te Elche wordt zorgkundi­ge in Schelder­ust: “De voldoening van de warme blikken als we koffie brengen is onze drijfveer”

  Elche Fiers (40) uit Wetteren moest noodgedwongen haar zelfstandige activiteiten als therapeutische schoonheidsspecialiste staken door de strengere maatregelen voor contactberoepen. En dus trok ze met haar ervaring in de verzorging, en dito diploma, naar woonzorgcentrum Schelderust om er in de vroege shift mee te draaien. Ze deelt graag haar ervaringen en doet een oproep om te helpen.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona