Dansschool MADE2MOVE is tweemaal wereldkampioen
Volledig scherm
Dansschool MADE2MOVE is tweemaal wereldkampioen © Made2Move

Dansschool MADE2MOVE is tweemaal wereldkampioen

Wetteren/BlackpoolDansschool MADE2MOVE uit Wetteren is in het Verenigd Koninkrijk tweemaal wereldkampioen geworden op de World Championships van de United Dance Organisation in Blackpool.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Chocolaterie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocolatiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”
  Berlare

  Chocolate­rie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocola­tiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”

  Chocolaterie Cher in de Turfputstraat in Berlare bestaat al 27 jaar lang en is gekend in de omgeving. Het harde werk van alle jaren werd onlangs extra bekroond: de zaak van Eric Vande Meirssche (63) en Christine Van Malderen (61) kreeg immers voor de eerste keer een vermelding in de Gault&Millau voor Chocolatiers. “Dit is waarvoor we het altijd gedaan hebben. We zijn hier bijzonder trots op", vertelt Eric.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.