Tom Van de Velde (Dijk 92), Wim Breydels (Nova) en dirigent Kris Stroobants.
Volledig scherm
Tom Van de Velde (Dijk 92), Wim Breydels (Nova) en dirigent Kris Stroobants. © Didier Verbaere

Cultuurcentra streamen live-optredens voor thuispubliek: “We willen ons publiek blijven vergasten vanuit de schouwburgen”

Wetteren/Laarne/WichelenDe Cultuurcentra van Dijk92 in Wetteren, Wichelen, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, en Zele brengen met Stream92 live-optredens via het internet bij je thuis. Deze middag trapt Frascati Symphonic de reeks op gang in CC Nova in Wetteren. 

 1. Wetters regisseur Anthony Schatteman draait vierdelige reeks Leef in thuisbasis: “Leuk om topreeks met topcast te draaien en thuis in eigen bed te slapen”
  PREMIUM
  Wetteren

  Wetters regisseur Anthony Schatteman draait vierdelige reeks Leef in thuisbasis: “Leuk om topreeks met topcast te draaien en thuis in eigen bed te slapen”

  Maandag begon op Eén de vierdelige serie Leef, met Joke Emmers en Michaël Pas in de hoofdrollen. De regie was deels in handen van Wetteraar Anthony Schatteman (31) en de reeks werd grotendeels gedraaid in de oude toonzaal van Vuren De Vos in de Florimond Leirensstraat in Wetteren. “Het was fijn om hier te draaien, in mijn oude bed te slapen en met de fiets naar de set te rijden”, zegt Anthony, die intussen in Brussel woont. Wij blikken met hem terug op de draaidagen in Wetteren.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen