De Meiroos kreeg 25 computers van de Confederatie bouw
Volledig scherm
De Meiroos kreeg 25 computers van de Confederatie bouw © RV

Confederatie Bouw helpt kinderen buitengewoon onderwijs met schenking van 25 computers: “Iedereen op de digitale snelweg krijgen!”

De Meiroos, een school voor buitengewoon lager onderwijs in Wetteren, kreeg 25 pc’s cadeau van de Confederatie Bouw.

 1. Nieuwe trage wegenkaarten leiden je langs vier gloednieuwe wandelroutes in en rond Wetteren
  Wetteren/Smetlede/Wichelen/Serskamp

  Nieuwe trage wegenkaar­ten leiden je langs vier gloednieu­we wandelrou­tes in en rond Wetteren

  Omdat fietsen en wandelen sinds één jaar zowat onze nationale sporten zijn geworden, friste het lokaal bestuur van Wetteren haar Trage Wegen Wandelkaarten op en vormden ze vier gloednieuwe wandelingen boven op de vijf bestaande. Vanaf morgen kan je de Wandelkaart Noord en Wandelkaart Zuid gratis downloaden of op papier aankopen aan 5 euro per set. Wij zetten alvast de vier nieuwe routes hieronder in de kijker. Ook helemaal gratis.
 2. Toch geen SOS nodig voor Vlierzele Sportief? Kabinet minister Weyts (N-VA) belooft dat belangen lokale sporters voorop staan bij verkoop Putbos-stadion
  Oordegem

  Toch geen SOS nodig voor Vlierzele Sportief? Kabinet minister Weyts (N-VA) belooft dat belangen lokale sporters voorop staan bij verkoop Put­bos-stadion

  De verkoop van het Bloso Sport.Vlaanderen domein Putbos langs de Grote Steenweg in Oordegem hoeft niet het einde te betekenen voor de atletiekclub Vlierzele Sportief en de twee Flanders Cup atletiekmeetings die er jaarlijks plaatsvinden. Dat is te horen bij het kabinet van Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA). “We hebben er alle vertrouwen in dat er een oplossing komt voor de atletiek”, zegt woordvoerder Michaël Devoldere.
 1. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?