ARCHIEFBEELD: BOB-controle in de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen.
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD: BOB-controle in de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen. © Didier Verbaere

Chauffeur onder invloed van alcohol en drugs moet rijbewijs inleveren

Wetteren/Laarne/WichelenBij een verkeersactie afgelopen weekend in de politiezone Wetteren, Laarne en Wichelen werd een bestuurder onder invloed van alcohol en drugs betrapt. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.

 1. Wetters regisseur Anthony Schatteman draait vierdelige reeks Leef in thuisbasis: “Leuk om topreeks met topcast te draaien en thuis in eigen bed te slapen”
  PREMIUM
  Wetteren

  Wetters regisseur Anthony Schatteman draait vierdelige reeks Leef in thuisbasis: “Leuk om topreeks met topcast te draaien en thuis in eigen bed te slapen”

  Maandag begon op Eén de vierdelige serie Leef, met Joke Emmers en Michaël Pas in de hoofdrollen. De regie was deels in handen van Wetteraar Anthony Schatteman (31) en de reeks werd grotendeels gedraaid in de oude toonzaal van Vuren De Vos in de Florimond Leirensstraat in Wetteren. “Het was fijn om hier te draaien, in mijn oude bed te slapen en met de fiets naar de set te rijden”, zegt Anthony, die intussen in Brussel woont. Wij blikken met hem terug op de draaidagen in Wetteren.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie