Sluikstorten zorgt voor ergernis
Volledig scherm
Sluikstorten zorgt voor ergernis © RV

Camera’s en identificatie zorgen ervoor dat 54 procent van sluikstorters ontmaskerd worden

Wetteren/Laarne/WichelenIn 2020 werden in de regio van Intercommunale Verko 170 sluikstorters ontmaskerd. Ze werden gepakt na identificatie via teruggevonden gegevens in het sluikstort of via een verplaatsbare camera.

 1. Noa (18) mag niet naar WK hockey door Zuid-Afrikaanse coronavariant: “Heb deel van mijn studie laten vallen voor dit toernooi”
  PREMIUM
  Impe

  Noa (18) mag niet naar WK hockey door Zuid-Afrikaanse coronavari­ant: “Heb deel van mijn studie laten vallen voor dit toer­nooi”

  De nieuwe variant van het coronavirus die in Zuid-Afrika werd ontdekt, treft de vrouwen van de Young Red Panthers, de Belgische nationale hockeyploeg U21. “Normaal moesten we zaterdag op het vliegtuig stappen voor het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika, maar alle vluchten daarheen en het tornooi werden geschrapt ”, vertelt de ontgoochelde 18-jarige Noa Schreurs uit Impe.
 2. Rozemie (56) en Luc (62) starten buurtrestaurant in hun eetkamer: “Om de tafel te vullen nu de kinderen het huis uit zijn”
  PREMIUM
  Wanzele

  Rozemie (56) en Luc (62) starten buurtres­tau­rant in hun eetkamer: “Om de tafel te vullen nu de kinderen het huis uit zijn”

  Ze staan allebei dolgraag in de keuken, doen niks liever dan gasten ontvangen en beseffen - nu ze met pensioen zijn - dat ze een veel te groot huis en te veel vrije tijd hebben. “En omdat permanent gaan skiën op de duur toch wat te duur werd, besloten we onze eetkamer om te vormen tot een echt buurtrestaurant”, lachen Rozemie De Backer (56) en Luc Storms (62) uit de Processieweg in Wanzele. Wij keken alvast even binnen.