Bart is als afdelingshoofd Afvalbeheer gewoon om op kantoor te werken, maar speciaal voor de Week van het Afvalteam trok hij vandaag naar Wetteren aan het recyclagepark en kwam hij Jan Tondeleir tegen.
Volledig scherm
Bart is als afdelingshoofd Afvalbeheer gewoon om op kantoor te werken, maar speciaal voor de Week van het Afvalteam trok hij vandaag naar Wetteren aan het recyclagepark en kwam hij Jan Tondeleir tegen. © Didier Verbaere

Bestuursleden Verko steken handen uit de mouwen tijdens Week van het Afvalteam

WetterenTot het einde van de week is er bij intercommunale Verko in de regio Wetteren Dendermonde de Week van het Afvalteam en wordt het personeel in de bloemen gezet. Directie en bestuur staken ook mee de handen uit de mouwen op een koude werkdag.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.