Bernie in zaal Nova
Volledig scherm
Bernie in zaal Nova © CC Nova

Bernie houdt stoelen warm in gesloten cultuurzaal Nova

Wetteren“Onze deuren zijn nog gesloten. Maar Bernie houdt alvast jullie stoeltjes warm #BeLikeBernie.” Met deze boodschap sprong Cultureel Centrum Nova in Wetteren mee op de kar van de Bernie Sanders-parodieën die het internet overspoelen sinds de eedaflegging van Joe Biden in de VS.

 1. Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”
  PREMIUM
  Gent/Destelbergen/Wetteren

  Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”

  Verbouw een huis en win een thuis. Dat is het idee achter het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt waarin negen jonge koppels strijden voor de hoofdprijs. Dina Tersago geeft hen een stevige duw in de rug. Maak kennis met Pieter (29) en Anaïs (27) en Tobias (23) en Femke uit Gent, Gaïtan (25) en Natasja (25) uit Wetteren en Ruben (25) en Antje (25) uit Destelbergen. Zij halen hun beste verbouwskills boven.
 1. Mama Ann (39) doorbreekt met boek taboe rond IVF-zwangerschap: “De Roze Prikballon is een no-nonsens dagboek met een positieve boodschap”
  PREMIUM
  Wetteren/Laarne/Heusden

  Mama Ann (39) doorbreekt met boek taboe rond IVF-zwanger­schap: “De Roze Prikballon is een no-non­sens dagboek met een positieve boodschap”

  Niet elke zwangerschap is rozengeur en mannenschijn of een leven op een roze wolk. Met haar boek De Roze Prikballon wil Ann De Rocker (39) uit Wetteren het taboe rond In-vitrofertilisatie (IVF) doorbreken. Zelf moesten zij en haar partner Jan jarenlang wachten op de geboorte van zoontje Cesar. “Met dit boek wil ik vooral duidelijk maken dat je nooit mag wanhopen of opgeven”, zegt Ann.
 2. Edith (74), ex-zaakvoerster van Universa, slachtoffer van oplichters: “Het geld verdween terwijl we er op stonden te kijken”
  PREMIUM
  Wetteren

  Edith (74), ex-zaakvoer­ster van Universa, slachtof­fer van oplichters: “Het geld verdween terwijl we er op stonden te kijken”

  Edith De Meester (74) uit Wetteren is begin dit jaar slachtoffer geworden van oplichters. Dat was te zien in FAROEK. Twee mannen hadden een vervangbankkaart aangevraagd op haar naam en onderschept bij de post. Terwijl grote sommen geld van de bankrekening van drukkerij Universa, waar zij vroeger zaakvoerster was, op haar rekening belandden, haalden twee oplichters geld af met haar vervangkaart. Hoe kan dat?
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!