Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Beklaagde ontsnapt nipt aan gevangenisstraf na 18de veroordeling: “Wil leven weer op de rails”

WetterenD.D. stond dinsdag voor de politierechter in Dendermonde al voor de 18e keer terecht omdat hij zich niet aan de regels kan houden. Hij werd opnieuw onder invloed van drugs achter het stuur betrapt van zijn voertuig terwijl hij ook nog een lopend rijverbod had. “Ik wil een einde maken aan al mijn fratsen en er zijn voor mijn vrouw en kinderen", aldus de man.

  1. Vrienden en familie organiseren benefiet voor verkeersslachtoffer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie organise­ren benefiet voor verkeers­slacht­of­fer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie van Kathy Van Hove organiseren op vrijdag 10 februari een spaghettiavond in Christus Koning in Wetteren. Kathy werd op dinsdag 27 december 2022 slachtoffer van een zwaar verkeersongeval op de Brusselsesteenweg waarbij haar woning onbewoonbaar werd beschadigd. “Uiteraard worden al haar kosten betaald door de verzekering, maar we doen dit vooral om haar een hart onder de riem te steken en te tonen dat ze er niet alleen voor staat.”
  2. DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continentale UCI-ploeg”

    DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team stelt nieuwe rensters voor: “We willen er in de toekomst staan als continenta­le UCI-ploeg”

    Dat menselijkheid én ambitie hand in hand gaan in het vrouwenwielrennen, bewijst DD Group - Isorex - NoAqua Cycling Team. Het vrouwenteam, dat teamspirit hoog in het vaandel heeft, wil doorgroeien als een continentale UCI-ploeg. Samen met zijn enthousiaste partner Marieke de Groot, die zelf actief is als renster in de ploeg, is manager van de ploeg Stijn Peelman uit regio Wetteren vastberaden om het veelbelovende team verder te laten groeien in het vrouwenwielrennen.