Volledig scherm
© Geert De Rycke

Beklaagde met pagina’s dik strafblad opnieuw voor rechtbank nadat hij reed zonder examens te doen

WetterenTim S. uit Wetteren stond vandaag voor de zoveelste keer voor de politierechtbank. De man heeft een pagina’s dik strafblad, maar leert blijkbaar nog altijd niet uit zijn fouten. Dit keer kroop hij achter het stuur zonder zijn examens opnieuw te hebben afgelegd. “Ik rij vanaf nu alleen nog maar met de fiets", verklaarde S. 

 1. Jean (88) bezoekt herdenkingsplaat van Emilie en Frans die hem als kind hebben opgevangen tijdens Tweede Wereldoorlog: “Dit maakt mijn leven compleet”
  Overmere

  Jean (88) bezoekt herden­kings­plaat van Emilie en Frans die hem als kind hebben opgevangen tijdens Tweede Wereldoor­log: “Dit maakt mijn leven compleet”

  Jean Brawerman (88) bezocht vandaag de herdenkingsplaat van Emilie Buyle en Frans Rasschaert uit Overmere. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vingen zij hem op, nadat zijn moeder gevangen genomen werd en de vader naar Groot-Brittannië vluchtte. Sinds 1965 woont hij aan onze Belgische kust, maar hij wilde het herdenkingsbord graag in levende lijve zien.
 2. Nieuwe trage wegenkaarten leiden je langs vier gloednieuwe wandelroutes in en rond Wetteren
  Wetteren/Smetlede/Wichelen/Serskamp

  Nieuwe trage wegenkaar­ten leiden je langs vier gloednieu­we wandelrou­tes in en rond Wetteren

  Omdat fietsen en wandelen sinds één jaar zowat onze nationale sporten zijn geworden, friste het lokaal bestuur van Wetteren haar Trage Wegen Wandelkaarten op en vormden ze vier gloednieuwe wandelingen boven op de vijf bestaande. Vanaf morgen kan je de Wandelkaart Noord en Wandelkaart Zuid gratis downloaden of op papier aankopen aan 5 euro per set. Wij zetten alvast de vier nieuwe routes hieronder in de kijker. Ook helemaal gratis.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant