Anthony Schatteman draait zijn eerste langspeelfilm in zijn thuisbasis Wetteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony Schatteman draait zijn eerste langspeelfilm in zijn thuisbasis Wetteren. © Didier Verbaere

Anthony Schatteman draait eerste langspeelfilm in thuisbasis Wetteren: “Een semi-autobiografisch verhaal over ontluikende verliefdheid tussen twee 14-jarige jongens”

WetterenRegisseur Anthony Schatteman (33) woont al jaren in het Brusselse Sint-Gillis, maar speciaal voor zijn allereerste langspeelfilm ‘Jonge Harten’ keert hij terug naar zijn heimat Wetteren. Vanaf volgende zomer zal hij er met de opnames beginnen. Hij zoekt bovendien nog twee jonge acteurs die een rol willen invullen naast een topcast met Geert Van Rampelberg, Tine Reymer en Dirk Van Dijck.

  1. Vrienden en familie organiseren benefiet voor verkeersslachtoffer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie organise­ren benefiet voor verkeers­slacht­of­fer Kathy en gaan eten kan ook met de limousine

    Vrienden en familie van Kathy Van Hove organiseren op vrijdag 10 februari een spaghettiavond in Christus Koning in Wetteren. Kathy werd op dinsdag 27 december 2022 slachtoffer van een zwaar verkeersongeval op de Brusselsesteenweg waarbij haar woning onbewoonbaar werd beschadigd. “Uiteraard worden al haar kosten betaald door de verzekering, maar we doen dit vooral om haar een hart onder de riem te steken en te tonen dat ze er niet alleen voor staat.”