Illustratiebeeld : Flitscontrole PZWLW
Volledig scherm
Illustratiebeeld : Flitscontrole PZWLW © Didier Verbaere

96,93 procent van de gecontroleerde bestuurders in politiezone Wetteren houdt zich aan snelheid tijdens flitsmarathon

De politie van de zone Wetteren, Laarne en Wichelen heeft afgelopen dinsdag deel aan de nationale flitsmarathon. Er werd op verschillende locaties met de bemande camera gecontroleerd en 96,93 procent hield zich aan de toegelaten snelheid. Er werden 1.966 voertuigen gecontroleerd en slechts 71 reden te snel.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Wetteren op maandag 19 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Wetteren op maandag 19 oktober

    In Wetteren zijn er op één dag 9 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 7. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 50 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wetteren op 192 te liggen. Omdat Wetteren meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  1. Stijging van aantal besmettingen in Wetteren op dinsdag 20 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Wetteren op dinsdag 20 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Wetteren, op één dag 17 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 9. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 73. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wetteren op 281 te liggen. Omdat Wetteren meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.