De voorstelling is uitgesteld bij Vrank&Vrij.
Volledig scherm
De voorstelling is uitgesteld bij Vrank&Vrij. © RV

700 toneelliefhebbers getroffen door corona bij toneelgezelschap: Houffalize geannuleerd

WetterenIn Wetteren zullen 700 toneelliefhebbers nog even op hun honger blijven zitten. Door quarantaine van een aantal medewerkers wordt de productie van Vrank&Vrij in CC Nova geannuleerd.

 1. Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepenambt definitief in voor werk op geitenboerderij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”
  PREMIUM
  Lede

  Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepen­ambt definitief in voor werk op geitenboer­de­rij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”

  Tijdens de gemeenteraad donderdagavond wordt afscheid genomen van schepen Dirk Rasschaert (57). Die was gedurende zijn volledige politieke loopbaan van 27 jaar onafgebroken schepen. Eerst voor de liberalen en na een korte periode als onafhankelijke sinds 2019 voor de nieuwe politieke beweging De Coöperatie. “Het was afgesproken om anderen een kans te geven en ik heb eerlijk gezegd alles wel wat gezien”, bekent hij.
 2. Omikron doet ook coronacijfers in regio Dendermonde fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettingen in één week
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Hamme/Zele

  Omikron doet ook coronacij­fers in regio Dendermon­de fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettin­gen in één week

  Omikron doet ook de besmettingscijfers in de regio Dendermonde pieken. De incidentiewaarden, dat is het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, zijn in Dendermonde, Hamme, Berlare, Zele, Buggenhout en Lebbeke, nog nooit zo hoog geweest. De voorbije zeven dagen kwamen er in deze regio 1.674 nieuwe besmettingen bij.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.