Onthulling boekenruilkastje aan de Academie van Wetteren
Volledig scherm
Onthulling boekenruilkastje aan de Academie van Wetteren © Didier Verbaere

20 nieuwe boekenruilkastjes in Wetteren

WetterenIn Wetteren werden 20 nieuwe boekenruilkastjes verspreid door Alfa&Bet. Zij zorgden eerder in juni vorig jaar al voor 10 minibiebjes in het straatbeeld.

 1. Twee jaar geleden nog uit partij gegooid, nu is Walter Govaert opnieuw fractieleider van Open Vld: “We gaan ons bezighouden met de échte Wetterse problemen en oplossingen aanbieden”
  PREMIUM

  Twee jaar geleden nog uit partij gegooid, nu is Walter Govaert opnieuw fractielei­der van Open Vld: “We gaan ons bezighou­den met de échte Wetterse problemen en oplossin­gen aanbieden”

  Walter Govaert, maandenlang afwezig op het politieke toneel in Wetteren, is opnieuw fractieleider van Open Vld in de gemeenteraad, de partij waar hij nota bene werd buiten gegooid. Raadslid en fractieleider Paul Lauwers werd de dag ervoor op een ‘speciale’ bijeenkomst uit de fractie gegooid. Of Open Vld nationaal dit zomaar laat passeren, valt nog af te wachten gezien het brokkenparcours van de Wetterse liberalen.
  Wetteren
 2. Van een kajak- en SUPmarathon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent
  PREMIUM

  Van een kajak- en SUPmara­thon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent

  We mogen nog eens al onze uurwerken verzetten in de nacht van zaterdag op zondag. Eén uur minder weekend, en dus moeten we profiteren van de uren die ons wel nog resten. Nog geen idee waar naartoe? HLN zocht voor u een variatie aan activiteiten uit, want er valt opnieuw heel wat te beleven in onze stad. Van kermismolen tot en motorevent, er is voor elk wat wils in het weekend van 25 en 26 maart.
  Gent
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.