1. Anthony Schatteman draait eerste langspeelfilm in thuisbasis Wetteren: “Een semi-autobiografisch verhaal over ontluikende verliefdheid tussen twee 14-jarige jongens”
  PREMIUM
  Wetteren

  Anthony Schatteman draait eerste langspeel­film in thuisbasis Wetteren: “Een se­mi-autobiogra­fisch verhaal over ontluiken­de verliefd­heid tussen twee 14-jarige jongens”

  Anthony Schatteman (33) woont momenteel in het Brussselse Sint-Gillis en werkt als regisseur nationaal en internationaal aan series en commercials voor zowat alle bekende productiehuizen en televisiezenders. Maar voor zijn eerste langspeelfilm ‘Jonge Harten’ keert hij terug naar zijn heimat in Wetteren. Volgende zomer starten de opnames. Hij zoekt nog twee jonge acteurs die een rol willen invullen naast een topcast met Geert Van Rampelberg, Tine Reymer en Dirk Van Dijck.
 1. Organisatie winterbraderie houdt op te bestaan door gebrek aan vrijwilligers en overnemer: “Klein beetje hoop op verderzetting blijft”
  Overmere

  Organisa­tie winterbra­de­rie houdt op te bestaan door gebrek aan vrijwilli­gers en overnemer: “Klein beetje hoop op verderzet­ting blijft”

  Wat 22 jaar geleden uitgroeide als een klein initiatief voor de buurt werd een grote winterbraderie op het Kerkplein in Overmere, maar aan alle liedjes komt een einde en dit jaar zal er geen nieuwe braderie georganiseerd worden. De initiatiefnemers houden er mee op omdat ze geen vrijwilligers meer vinden en zelf al een dagje ouder worden. “We hebben nog geprobeerd voor een overnemer te vinden, maar voorlopig zijn we hier niet in geslaagd", zegt Hilde Monsecour.

Populair in HLN+ REGIO

 1. Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard
  PREMIUM
  Gent

  Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard

  Vrijdag is het Black Friday, heel wat grote ketens geven enorme kortingen op hun collecties. Het loont zeker de moeite om ook eens langs te gaan bij kleinere boetiekjes. Enkele lokale winkels lanceren verschillende deals tijdens Black Friday. Andere zaken maken van de gelegenheid gebruik om overconsumptie aan te kaarten en organiseren een alternatieve actie. Van ‘Toverstof’ in Destelbergen tot ‘Curiosa & Co’ in Gent: wij lijsten zeven lokale winkels op in de regio Gent waar je ook tijdens Black Friday kan rekenen op een persoonlijke service.