“Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is om zo vaak mogelijk buiten te zijn. Maar dan moet ik natuurlijk eerst wel landen.
Volledig scherm
“Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is om zo vaak mogelijk buiten te zijn. Maar dan moet ik natuurlijk eerst wel landen. © Twitter

Vind jij de Mount Everest op deze fascinerende foto uit de ruimte?

Van een fascinerend plaatje gesproken: enkele NASA-astronauten maakten vanuit de ruimte deze prachtige foto van de Himalaya. Als toemaatje breide Mark Vande Hei er nog een leuke uitdaging aan vast: vind de Mount Everest. Waag eerst zelf maar een gokje, de oplossing vind je onderaan dit stuk.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

Wetenschap & Planeet