Het prachtige beeld dateert van de vorige missie van Donald Pettit in het ISS in 2012, maar gaat nu viraal.
Volledig scherm
Het prachtige beeld dateert van de vorige missie van Donald Pettit in het ISS in 2012, maar gaat nu viraal. © Donald Pettit/NASA

Unieke foto van NASA-astronaut legt sterrensporen en aarde vast vanop internationaal ruimtestation

NASA-astronaut Donald Pettit (67) heeft een fabelachtige foto van zogenaamde sterrensporen gemaakt tijdens een van zijn missies aan boord van het internationale ruimtestation ISS. Het beeld, waarop ook onze planeet aarde uniek te zien is, gaat viraal.

  1. De verschillende soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commercieel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”
    PREMIUM

    De verschil­len­de soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commerci­eel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”

    Onbekende neven, hét bewijs dat je afstamt van een beroemdheid, willen weten waar je roots liggen of zekerheid over wie je vader (niet) is: er zijn zoveel redenen waarom je jouw DNA zou willen laten onderzoeken. En bijna evenveel bedrijven die DNA-testen aanbieden. Welke test moet je kiezen, hoeveel kost dat en wat kom je ermee te weten? Onze journaliste probeerde er één uit om een familiemysterie op te lossen. Twee experten zetten de puntjes op de i.