(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © ANP XTRA

Tandarts wil tandplak bestrijden met cannabis

Een tandarts uit Mortsel wil met cannabis tandplak bestrijden, zo melden de regionale tv-zender ATV en Gazet van Antwerpen.

23 reacties

 • Mario Tersago

  3 jaar geleden
  Lolletje @ Feddy.. ik heb al toestanden gezien van mensen die hierin overdreven maar als je zulke toestanden doet, heb je ofwel meer binnen dan enkel een joint of heb/had je reeds mankementen in de bovenkamer.. Het is zeer triestig dat mensen die een joint smoren, meer gestimatiseerd worden dan mensen die een pint drinken. Terwijl alcohol hard drugs zijn en cannabis, soft drugs.
 • Anthony Vandooren

  3 jaar geleden
  @Freddy depaepe. Ik "ken "mensen.. Agum.. die dagelijks canabis roken en volledig in staat zijn alles te doen wat ze nuchter kunnen zonder er ook maar het minste raar van te doen.. Het zijn de ontwetende mensen die mekaar opstoken en vertellen dat je daar raar van doet en niet meer jezelf bent, de reflexen worden net iets minder en dan nog.. Voor de rest doet dit niets anders alsook geen roekeloos gedrag naar boven halen. Zal wel coke of speed geweest zijn dat ze gesnoven hadden
 • Line Breemer

  3 jaar geleden
  tja als iets werkt, wordt het al snel afgevoerd..... anders zitten dokters zonder werk he...... dan maar met z'n allen aan de harddrug: alcohol...... volledig onschadelijk volgens de overheid...
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  "Met een joint in de mond , blijven uw tanden gezond" ?
 • Rik Bogaert

  3 jaar geleden
  Daarom dus dat de jamaicanen zo n witte tanden hebben!
 1. "Een joint, een Coca-Cola, een Stella of een iPhone: ik zie het verschil niet"
  PREMIUM

  "Een joint, een Co­ca-Co­la, een Stella of een iPhone: ik zie het verschil niet"

  Je wordt er doorgaans rustig van, maar voor onze economie kan wiet een stevig pepmiddel worden. Dat is de vaste overtuiging van Chris Burggraeve. De voormalige Chief Marketing Officer van AB InBev heeft een onderzoek laten uitvoeren naar hoe Belgen denken over cannabis en wat de mogelijkheden zouden zijn. "1,6 miljard euro extra inkomsten en 30.000 extra jobs op 8 jaar: 6 keer Ford Genk. Onze politici zouden er op zijn minst even over moeten nadenken."
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

Wetenschap & Planeet