Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Studie bij 1,2 miljoen mensen bewijst dat Pfizer-vaccin 94 procent effectief is

De effectiviteit van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech is behalve in proeven nu ook in de dagelijkse praktijk aangetoond. De eerste studie waarin is nagegaan welk effect het vaccin heeft gehad bij mensen wijst uit dat het vaccin in 94 procent van de gevallen effectief is. Dat is slechts 1 procent minder dan uit de proefonderzoeken was gebleken. 

 1. Hoeveel vaccins heeft België nu eigenlijk al gekregen? Niemand die het exact lijkt te weten: “Dit slaat werkelijk nergens op”
  PREMIUM

  Hoeveel vaccins heeft België nu eigenlijk al gekregen? Niemand die het exact lijkt te weten: “Dit slaat werkelijk nergens op”

  1.053.450 vaccins zijn er al aangekomen in België, zegt het Europees Centrum voor Preventie en Ziektebestrijding ECDC. 851.865, zegt het Belgisch Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen FAGG. En 942.143 zijn het er volgens de laatste tabellen van de taskforce Vaccinatie. Niemand lijkt te weten hoeveel vaccins ons land nu echt al ontvangen heeft, en hoeveel er dus in de vriezers zitten.
 2. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

Wetenschap & Planeet