AP
Volledig scherm
© AP

Rover Curiosity vindt "prikkelende" tekenen van mogelijk leven op Mars vroeger

Marsrover Curiosity heeft interessante organische verbindingen ontdekt in stenen op de rode planeet. Wetenschappers hebben er drie verklaringen voor. Een daarvan spreekt het meest tot de verbeelding en leidt tot de hypothese dat het tekenen zijn van vroeger leven op Mars. Maar dat is nog erg voorbarig.

 1. Denisova- en moderne mens kruisten dan toch elkaars pad: 130.000 jaar oude kindertand in Laos geeft geheimen prijs

  Denisova- en moderne mens kruisten dan toch elkaars pad: 130.000 jaar oude kindertand in Laos geeft geheimen prijs

  In een berggrot in Laos is een tand van 131.000 tot wel 164.000 jaar oud gevonden. Dat schrijven onderzoekers in het vaktijdschrift Nature Communications. De tand is afkomstig van een Denisovamens en dat is opmerkelijk want andere resten van de uitgestorven mensensoort werden in Siberië teruggevonden, duizenden kilometers verderop. Vermoedelijk kruisten Denisovamensen in Zuidoost-Azië het pad van de moderne mens, wat heel wat vragen zou beantwoorden.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet