De lanceersite voor de Ariane 6-raket in Frans-Guyana.
Volledig scherm
De lanceersite voor de Ariane 6-raket in Frans-Guyana. © AFP

Nog geen exacte datum voor eerste vlucht van nieuwe Europese draagraket Ariane-6

Er is nog geen exacte lanceerdatum voor de al enkele keren uitgestelde vlucht van de nieuwe Europese draagraket Ariane-6. Dat heeft directeur-generaal van het Europese Ruimtevaartbureau ESA Josef Asbacher op een online persconferentie gezegd. Hij pleitte anderzijds voor een regulering van het verkeer in de ruimte.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Belgische onderzoekers identificeren aanvalsmechanisme van coronavirus en kunnen het blokkeren: “Als het virus niet naar binnen kan, sterft het"

  Belgische onderzoe­kers identifice­ren aanvalsme­cha­nis­me van coronavi­rus en kunnen het blokkeren: “Als het virus niet naar binnen kan, sterft het"

  Belgische onderzoekers van de UCLouvain zijn erin geslaagd om het aanvalsmechanisme van SARS-Cov-2 te identificeren. En wellicht nog belangrijker: de onderzoekers zijn er ook in geslaagd om dat mechanisme blokkeren en de interactie met lichaamscellen te verhinderen, om op die manier infectie te voorkomen. Een antiviraal middel dat het coronavirus volledig uitroeit, loert om de hoek.

Wetenschap & Planeet