Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuw middel voor wie geen antistoffen tegen corona aanmaakt

In het Erasmus MC in Rotterdam zijn, met speciale antilichamen, de eerste coronapatiënten behandeld die zelf onvoldoende antistoffen aanmaken, bijvoorbeeld doordat zij afweeronderdrukkende medicatie gebruiken. Dat meldt het Medisch Centrum op de eigen site. Het spreekt zelf van een doorbraak.

4 reacties

 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Proficiat tot en met voor de onderzoekers die tot dit resultaat zijn gekomen ! Dat is écht fijn om te vernemen. Dat maakt mijn dag enigszins goed. Het moet altijd gaan over besmettingen en "ik weet niet dit, ik weet niet dat" (Belgische virologen), eindelijk eens een team dat resultaten voorlegt waar we iets aan hebben. Dank u voor het intensieve goede werk !
 • Ami Bolès

  1 jaar geleden
  Een fantastische en noodzakelijke doorbraak! Heel wat mensen zijn nl. immuundeficiënt, bvb na een bepaalde ziekte zoals Hodgkin (lymfeklierkanker).
 • Veronique Keerstock

  1 jaar geleden
  Heel goed.bedankt aan de mensen die dat allemaal voor ons doen
 • Alice Van Sanden - Verdoodt

  1 jaar geleden
  Mooi, Weer een stap vooruit om dit virus onder controle te houden
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.