AFP
Volledig scherm
© AFP

Navy-piloten zagen bijna dagelijks ufo’s in 2014 en 2015

Een ervaren piloot van de Amerikaanse Navy zag tijdens trainingen aan de oostkust van de VS tussen de zomer van 2014 en maart 2015 bijna dagelijks ufo’s vliegen. Daarover getuigt hij, samen met vier collega’s, in de New York Times. De “vreemde objecten” haalden hypersonische snelheden en bereikten hoogten tot meer dan 9 kilometer, “zonder zichtbare motor of uitlaatsporen”.

37 reacties

 • Remsey Private

  1 jaar geleden
  Inmiddels zijn we drie jaar verder en hebben we al zoveel openbaringen hehad. In juni komt het UAP rapport uit en John Ratcliffe van de national intelligence heeft al aangegeven dat hij meer zal onthullen als het rapport uit is. Het wordt een wakkerschuddend rapport.
 • Eric Grosemans

  3 jaar geleden
  Ze zullen zeker wel iets gezien hebben, of gemeend gezien te hebben wat niet direct kon verklaard worden. Dat is dan ook de betekenis van ufo, een onbekend ding in de lucht. De kans echter dat het ruimtetuigen van een buitenaardse intelligentie zijn, is echter minimaal. Het is mijn overtuiging dat elke ufo waarneming verklaard kan worden als van gekende oorsprong, mits er voldoende parameters gekend zijn.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Wie weet wat doet al die technologie rondom je aan die snelheid in zo een tuig met je hersens. Maar telescopen die in een veel breder spectrum alles waarnemen en tot 12 miljard lichtjaar terug kijken in het universum die zien nooit zo iets vliegen.
 • delcroix jean-pierre

  3 jaar geleden
  Ik zie ze ook vliegen.
 • dirk de smet

  3 jaar geleden
  hier denken ze de slimsten te zijn dus niet waar ,een spelletje van leugens zoals altijd,maar zijn de miljarden jaren voor zich vergeten van evolutie,mensdom dus ???? een specie is geevolueerd na de dinos,waar komen wij vandaan ??? op zo een korte tijd ????maak het een ander wijs onze soort is inteelt geloof het of niet!!!! en wat voor een soort !!!!geen respect voor andere soorten laat staan voor aliens!!!! of voor zich zelf ,de waarheid komt ooit ter sprake al weten ze die nu al!!!!!

Wetenschap & Planeet