De bekende Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking is overleden.
Volledig scherm
De bekende Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking is overleden. © YouTube

Natuurkundige en kosmoloog Stephen Hawking (76) overleden

De bekende Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking is overleden. Dat meldt zijn familie. Hawking werd 76 jaar. De professor overleed vreedzaam in zijn slaap thuis in het Britse Cambridge.

108 reacties

 • Gunther Sallis

  5 jaar geleden
  Deze haast mytische man is te belangrijk om verloren te laten gaan. Ze moesten onmiddellijk iemand vinden die erop lijk om hem te vervangen. Tenslotte heeft iedereen ons verteld dat hij zo slim dat hij theoriën kan verzinnen die passen binnen een gefaald standaartmodel. Doe het maar eens na!
 • vincent himpe

  5 jaar geleden
  Ergens in de hemel zit God met een zuur gezicht op zijn troon. St Pieter vraagt hem "wat scheelt er" ? God antwoord : we mochten nooit die Steven Hawking hier binnengelaten hebben. Hij is hier nog maar nauwelijks een uur en heeft me al wiskundig bewezen dat ik niet besta !
 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Een prima stel hersenen die verloren zijn, ik wens zijn familie veel sterke toe, een briljant wetenschapper, met ideeën ver vooruit op onze tijd en mentaliteit maar uiteindelijk een mens.
 • danny buyse

  5 jaar geleden
  @Bernd Vaes, inderdaad!! Je hebt 2 soorten verstand! 1. Intellectueel verstand is het geleerd verstand. 2. Het gezond verstand is het slim verstand. Iemand die intellectueel is en dus veel weet is daarvoor nog niet slim!
 • Danny Gielen

  5 jaar geleden
  Grappig om te lezen hoe alle godsdienstwaanzinnigen weer over elkaar heen vallen, om toch maar te roepen dat hun fictief geestje de schepper is van alles. Hawkings theorie dat er wel degelijk iets uit niets kan voortkomen zal hen dan ook doen draaien als een 'duivel in een wijwatervat'! Lol.