Volledig scherm
PREMIUM
© Tim Dirven

Marc Van Ranst geeft lezingen over corona: “Ik bereik groepen die ik anders mis”

Wie niet genoeg kan krijgen van viroloog Marc Van Ranst (55) kan hem boeken voor de online lezing ‘Covidik-kijken’. Daarin gaat de man die het altijd onverbloemd zegt op zoek naar het eindpunt van de pandemie en het begin van ons leven na de crisis. ‘Wat ik hiervoor vraag? In Onze-Lieve-Vrouw-Waver kreeg ik een bak witloof. Heel lekker.’

 1. Wanneer bent u aan de beurt? Al uw vragen over de vaccinatie beantwoord: “Als het meezit zijn tegen de zomer 5 miljoen Belgen gevaccineerd”
  PREMIUM

  Wanneer bent u aan de beurt? Al uw vragen over de vaccinatie beantwoord: “Als het meezit zijn tegen de zomer 5 miljoen Belgen gevacci­neerd”

  Maandag wordt een historische dag: dan zullen in drie woon-zorgcentra in ons land de allereerste coronavaccins worden toegediend. Maar wat zijn nu precies de aandachtspunten bij die eerste vaccinaties? En hoe wordt bepaald wanneer andere rusthuizen aan de beurt zijn? Mogen zij opnieuw de deuren openen als iedereen gevaccineerd is? En wanneer zijn 65-plussers en kerngezonde Belgen aan de beurt? Vier experts van de taskforce vaccinatiestrategie beantwoorden 18 prangende vragen.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

Wetenschap & Planeet