Werfleider Thomas Deygers zag op zijn zestiende al zijn haardos uitdunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Werfleider Thomas Deygers zag op zijn zestiende al zijn haardos uitdunnen. © Joris Casaer

Mannen over hun wijkende haarlijn: “Naar de kapper ga ik niet meer. De tijdwinst is fantastisch”

Eén man op de twee, jonger dan 35, krijgt te maken met haarverlies. In de meeste gevallen een natuurlijk proces, maar waarom blijft het dan toch zo’n gevoelig thema? “Het voelde alsof een stuk van mijn mannelijkheid verdween.”

14 reacties

 • jo vissenaeken

  2 jaar geleden
  Sinds mijn 30ste ben ik me beginnen kaal te scheren omdat ik maar weinig haar meer over had. Heb daar helemaal geen probleem mee. Die dat er wel probleem van maakt moet maar de andere kant opkijken.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  2 jaar geleden
  Als je bij de kapper gaat om de nek zuiver te maken en niet langer dan 7 minuten werk is wordt je tegenwoordig  met een rekening van 25€ bedacht.De kapper is tegenwoordig duurder dan een huisbezoek bij huis arts ,die maakt 15 minuten tijd voor een consultatie.
 • Kristof Degros

  2 jaar geleden
  Ik doe dit al jaren zelf met een tondeuse ... dat je daarvoor iemand nodig hebt ... Zelf ook kaal scheren doe ik niet meer. En ik heb geen haarlijn die "weg trekt". Geen tijd meer spenderen bij een kapper, haar is direct droog, en 1x per week op 0,5mm met de tondeuse. Duurt nog geen 5 minuten. Maar op het einde van de week ben ik al "ambetant" omdat mijn haar terug zo lang is
 • Willy van craen

  2 jaar geleden
  Doe beroep op uw vrouw of iemand anders en koop een machientje hiervoor. Bij mijn vrouw lukt heten krijgt van mij 7/10. Wassen moet ik zelf doen. Brille crème niet meer nodig.
 • eric meers

  2 jaar geleden
  Ik heb mij nooit goed gevoeld bij mijn kaalheid op jonge leeftijd ,  veel mannen  komen vertellen dat ze er geen probleem mee hebben maar ik denk dat daar veel stoerdoenerij bij is , net zoals er duizenden zijn die zonder probleem kunnen stoppen met roken maar blijven roken omdat ze daar zelf voor kiezen