Het interieur van de Blue Origin-capsule.
Volledig scherm
Het interieur van de Blue Origin-capsule. © AFP

Hoogste bod voor zitje op ruimtevlucht Blue Origin bedraagt 2,4 miljoen dollar, maar bieden kan nog

Blue Origin, het ruimtevaartbedrijf van miljardair Jeff Bezos, wil op 20 juli voor het eerst toeristen naar de ruimte brengen en een hoogte van ruim 100 kilometer boven de aardkorst bereiken. Aan boord van de Blue Origin Crew Capsule is plaats voor zes betalende reizigers. Geïnteresseerden kunnen bieden op een zitje. Het hoogste bod staat momenteel op 2,4 miljoen dollar (een kleine 2 miljoen euro).

2 reacties

 • Dimitri Zotte

  1 jaar geleden
  Goed zo om je geld weg te gooien daarvoor
 • Dirk Saenen

  1 jaar geleden
  Blue Origin is een farce. In 20 jaar zijn ze nog nooit in een baan om de aarde geraakt. Zelfs Amazon vertrouwt ze niet, voor hun satelliet internet netwerk.
 1. De verschillende soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commercieel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”
  PREMIUM

  De verschil­len­de soorten DNA-tests: wat kosten die en word je er wijzer van? “Het commerci­eel belang van de aanbieder is meestal groter dan het nut”

  Onbekende neven, hét bewijs dat je afstamt van een beroemdheid, willen weten waar je roots liggen of zekerheid over wie je vader (niet) is: er zijn zoveel redenen waarom je jouw DNA zou willen laten onderzoeken. En bijna evenveel bedrijven die DNA-testen aanbieden. Welke test moet je kiezen, hoeveel kost dat en wat kom je ermee te weten? Onze journaliste probeerde er één uit om een familiemysterie op te lossen. Twee experten zetten de puntjes op de i.