Volledig scherm
© REUTERS

Elon Musk verkoopt al zijn bezittingen om kolonie te stichten op Mars

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, wil zo veel mogelijk geld investeren in de kolonisatie van Mars. Hij verkoopt daarom de meerderheid van zijn materiële bezittingen. Dat vertelde hij tijdens een interview met het Duitse mediabedrijf Axel Springer.

61 reacties

 • Jan Baeyens

  4 dagen geleden
  Wel interessant,maar niks voor mijne portemonnee.Zou Sheldon Cooper trouwens al geboekt hebben?
 • Elisa deJong

  5 dagen geleden
  Ik zou mijn geld inzetten voor Texas... snel bouw huizen oid, waar warmte water en elektra is . Etc. Onzin op mars iets te doen, niemand komt er, je kan er niet leven jarenlang.
 • raymond van der craen

  5 dagen geleden
  Elon Musk weet wel wat hij wil, de wereld of mars is aan de durvers. Hij is stinkend rijk en kan wel een risico nemen Als hij drie vierde van zijn centen verliest dan is hij nog stinkend rijk.
 • Eli Bos

  1 week geleden
  Tesla is een prachtige wagen en had ik geld genoeg ik kocht mij er een. Voor de rest denk ik dat er iemand dringend het lef mag hebben om die man te laten binnen steken.
 • Randy Smets

  1 week geleden
  Waanzinnig, maar stel dat het lukt. Dan staan we daar schoon met de mond vol tanden.
 1. Brits-Amerikaanse gameontwikkelaar zat als toerist in de ruimte en duikt nu naar de diepste zeebodem

  Brits-Amerikaan­se gameontwik­ke­laar zat als toerist in de ruimte en duikt nu naar de diepste zeebodem

  Richard Garriott (59) is een excentrieke ondernemer en gameontwikkelaar uit Texas die geboren werd in het Britse Cambridge. In 2008 vloog Garriott naar het internationaal ruimtestation (ISS) en nu is hij van plan om naar de diepste zeebodem op onze planeet - voor zover bekend - af te dalen: de elf kilometer diepe Marianentrog. De druk is daar 1.000 keer hoger dan aan de oppervlakte. Garriott wordt na astronaute Kathy Sullivan nog maar de tweede mens ooit die beide exploten op het palmares kan schrijven.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Wetenschap & Planeet