Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

De zin en onzin van een dagelijkse wasbeurt: “Er is een verschil tussen noodzakelijk en sociaal wenselijk”

Is het wel gezond om je elke dag te wassen? Volgens het Amerikaanse acteurskoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis alvast niet. “Maar er is een onderscheid tussen wat medisch noodzakelijk en sociaal wenselijk is.”

14 reacties

 • Gratienne D´Hondt

  1 jaar geleden
  Omg mag er niet aan denken om mij elke dag geen 2 keer te kunnen douchen liever wat teveel als te stinken brrr
 • Farid Azuzzi

  1 jaar geleden
  neem eens s'morgens de bus en de trein dan ga je ruiken wie zich niet aan de wasbeurt regels kan houden ...sommige stinken van uren ver..ze blinken van buiten en stinken van binnen ..
 • Rudi Vanden

  1 jaar geleden
  Gewoon afspoelen onder de douche zoals op het strand na het zwemmen is heel nuttig, zonder producten natuurlijk.
 • Filip Van Bouwel

  1 jaar geleden
  Nodig? Nee. Is het aangenaam en een leuke manier om de stress van de dag van je af te spoelen? Ja!
 • roger reniers

  1 jaar geleden
  Zouden Ashton Kutcher en Mila Kunis zich al ooit in het zweet gewerkt hebben ? Dagelijks eens goed afspoelen kan toch al goed doen !!!
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
  33

  Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

  Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.