Een UFO-waarneming uit 2014 werd geheim gehouden door het Pentagon. Nu blijkt dat het Amerikaanse defensieministerie stalen wist te nemen van UFO's, maar de metaallegeringen stellen wetenschappers voor een raadsel.
Volledig scherm
Een UFO-waarneming uit 2014 werd geheim gehouden door het Pentagon. Nu blijkt dat het Amerikaanse defensieministerie stalen wist te nemen van UFO's, maar de metaallegeringen stellen wetenschappers voor een raadsel. © US Department of Defence

Amerikanen namen "verbluffende" stalen van ufo's, maar wetenschappers staan voor raadsel

UFO'sHet Pentagon is erin geslaagd stalen te nemen van ufo's maar de metaallegeringen stellen wetenschappers voor een raadsel. Ze kennen de legeringen niet, maar één ding weten ze zeker: ze hebben verbluffende eigenschappen. De stalen worden bewaard in Las Vegas, meldt The New York Times.

69 reacties

 • Johny Van Der Linden

  2 jaar geleden
  In de eerste plaats internationaal onderzoek ( samenwerken 100 % ) voor alle Veiligheid van onze planeet want : wie is dat ? Wat zoeken ze hier ? Goede of slechte bedoelingen ? En van WAAR komen die en met hoeveel zijn ze ( kunnen ze ONS vernietigen ? Pleiaden ?? Volk ? Dit is Dringend vatbaar voor onderzoek daar er 1 een piloot eens meer dan 1000 voor hem zag.
 • Ivo Mariën

  3 jaar geleden
  Voor mensen die steeds maar blijven afvragen waarom de beelden altijd zo wazig zijn. Wij zijn het niet die de kwaliteit van beelden in de handen hebben, maar zij! Als zij niet willen dat er duidelijke foto's worden gemaakt dan komen die er ook niet en dan moeten we ons tevreden stellen met slechte opnames.
 • gerarda J

  3 jaar geleden
  Ik was net gaan geloven dat ze niet bestonden, en nu dit ...
 • Lorea Del Rio

  3 jaar geleden
  Die UFO's zouden ook met schoemel software van VW uitgerust zijn....
 • Jessy Jen

  3 jaar geleden
  Mochten er buitenaardse wezens bestaan hoop ik dat ze wat liever tegen elkaar zijn dan wij mensen...
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen

Wetenschap & Planeet