Tobias Hase/dpa
Volledig scherm
© Tobias Hase/dpa

Amerikaanse geneesmiddelenagentschap voegt waarschuwing voor hartontstekingen toe aan bijsluiter vaccins Moderna en Pfizer

Het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap FDA heeft een waarschuwing voor het risico op zeldzame hartontstekingen toegevoegd aan de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. 

12 reacties

 • Ruben Beylemans

  1 jaar geleden
  Wat maakt het uit.Gewoon laten inenten.Niet bij nadenken.Op enkele uitzonderingen na gebeurd dit of het moet een erfelijke aandoening zijn.Leve de vrijheid.Zo op deze manier wil ik ook niet meer blijven doorgaan.
 • sylvia somers

  1 jaar geleden
  Ik zou niet graag in de gevaccineerde hun plaats willen zijn ...er zijn al vele meer doden en er zullen er nog veeel vallen ...maar ja iedereens een vaccin om op reis te kunnen gaan he ....maar als er nu een grip opkomt zal ik blij zijn dat wij niet gevaccineerd zijn...
 • Wendy Pieck

  1 jaar geleden
  Bart, er zijn in het VK al zeker 2 doden door deze ontsteking. De andere vaccins waren al lang verboden bij bepaalde leeftijdsgroepen bij een bijwerkingen die nog zeldzamer is dan deze bijwerking waar men het in dit artikel over heeft.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Elk medicijn heeft bijwerkingen, lees maar eens de bijsluiter van eenders welke medicatie, daar vind je lijsten vol met bijwerkingen. Bij deze wereldwijde vaccinatie is het dan ook niet verwonderlijk dat er mensen hiervan last zullen hebben maar dat is niets in vergelijking met de miljoenen doden die covid al geëist heeft. Astrazeneca had m'n nooit moeten stopzetten, gaat m'n dit ook doen bij Pfizer als er een dode valt?
 • Marc Haaren

  1 jaar geleden
  Euh, daar kan je wel aan sterven hé

Wetenschap & Planeet