Ga naar de mobiele website
^ Top

Zomer lijkt echt voorbij: herfst is in aantocht

thinkstock
De maxima duiken onder 20 graden en er steekt meer wind op. Dat moet de herfst zijn die aan de deur klopt. De komende dagen komt hij ook effectief het land binnen en het KMI voorspelt voor zondag en maandag een eerste herfststorm.

Vandaag halen we de kaap van de 20 graden nog wel, met maxima die tot 23 graden kunnen gaan. Het is zwaarbewolkt. Eerst blijft het nog droog, maar in de namiddag kunnen er enkele buitjes vallen.

Morgen zorgt een Atlantische depressie in de buurt van IJsland voor wisselvallig en winderig weer. Het wordt ook frisser, met maxima rond 18 graden. Donderdag is het tijdelijk iets rustiger, maar ook dan klimmen de temperaturen niet veel hoger dan 18 graden.

Vanaf vrijdag wordt het echt herfst met regen en wind. Zondag en maandag kan de eerste herfststorm onze streken teisteren.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Van John

  Allee de zomermensen klagen weeral.jullie hebben tenminste zon en dagen meer dan 25 en 30graden gehad.ik wacht al 6jaar op een witte kerst of beter nog een echte winter.want vriezen doet het amper en koud is het niet in de winter.het lijkt eerder lente dan.dus klagen moeten jullie niet doen

 • Van John

  Niks te klagen.er was al n hittegolf in mei.de zomer was te warm en te droog weeral.wzt klagen jullie nu.jullie hebben tenminste nog zon en dagen boven de 20graden.verhuis anders naar spanje.de winter is al 5jaar zoek.niks 20graden onde r 0 en niks sneeuw de laatste jaren.waar is de winter???

 • Fabrizio Michiels

  Tijd voor gezond weer? Dat is wel het weer dat geassocieerd wordt met griep enzo.. mensen blijven binnen en maken elkaar ziek.. geef mij maar zomer.

 • KD KD

  Die 3 weekjes waar het een beetje warm was is zomer? Enfin, ik kijk er al naar uit dat het later om 4-5u in de vroege avond het al pikdonker is! En elke dag regen he! En wind! Zaaaaliiig, veel beter dan warmte dat je kan gaan zonne, en genieten van een verfrissend drankje, of is goed op stap kan gaan!!! Ja, wie vind dat nu leuk HE?

 • Francesco Totti

  Idd..welke zomer ??? Op een paar dagen na.....

Gesponsord

Meld een bug