Topquizzer en toxicoloog geven Peter Van de Veire gelijk: “Ja, je quizt beter zonder alcohol”

Met liters alcohol in uw lijf wordt u niet de slimste mens ter wereld

Peter Van de Veire kroonde zich gisteren tot ‘Slimste Mens ter Wereld’
VIER Peter Van de Veire kroonde zich gisteren tot ‘Slimste Mens ter Wereld’
De slimste mens ter wereld dronk de voorbije vier maanden nauwelijks alcohol. Een topquizzer en een topwetenschapper geven Peter Van de Veire gelijk. “Als je meer dan één of twee pinten drinkt, zal je minder snel het antwoord weten.”

Peter Van de Veire dient vanaf donderdag als ‘De slimste mens ter wereld’ te worden aangesproken. Een van de redenen voor zijn succes? “Sedert september heb ik alles samen met moeite een halve fles gedronken. Ik wilde bewust zo weinig mogelijk alcohol aanraken om een fris hoofd te hebben en zo goed mogelijk te slapen.” Kenners geven de MNM-presentator gelijk – tot spijt van wie op een quizavond in een parochiezaal vlotjes enkele trappisten naar binnen giet.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mo Biraja

    Er mag geen reclame meer gemaakt worden tabak want is schadelijk voor gezondheid da klopt maar alcohol is verantwoordelijk voor veel miserie toch wordt er nog reclame voor gemaakt Als je op feestje nu drinkt dan wordt je als buitstaander behandelt pffff.....