Zonniger en warmer

Het weer met Jill Peeters: weersvoorspelling 17 juli

Bart Leye
Woensdag wordt het zonniger en warmer, en het blijft droog. De maxima liggen gemiddeld rond 24 graden en er staat niet veel wind.

Donderdag is het opnieuw droog bij een afwisseling van wolkenvelden en zonnige perioden. Maxima rond een zomerse 25 graden. Vrijdag is het in de ochtend bewolkt, maar wel meestal droog, al is een bui mogelijk. Na de middag blijft het droog en wordt het zonniger. De maxima liggen rond 26 graden.

Zaterdag is het geheel droog bij een afwisseling van enkele wolkenvelden en flinke zonnige perioden. Het kwik klimt naar een aangename 27 graden. Zondag is het overwegend droog met flinke zonnige perioden. Het kwik klimt naar een landelijk gemiddelde van 26 graden.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hilde Mestdagh

  Ik weet een ding dat de mensen serieus kunnen zeveren

 • Thierry Deleu

  Een gewone herfst dag ! Echt super !

 • danny buyse

  We hebben gisteren de eerste keer sinds eind april een Atlantische storing verbonden aan een depressie over ons land gekregen en zondag volgt er nog één en zal nog veel meer regen brengen. De hele periode daarvoor sinds eind april waren het telkens onweersbuien waar de ene overstroming kende en de andere geen druppel zag die via Duitsland of Frankrijk naar ons kwamen of gewoon boven België zich ontwikkelden.

 • Johan Vercarre

  @Guido Ceuleers : Als je het dan zo goed weet, ga er dan zelf eens aanstaan hé ! Van een beroepsmeteoroloog bij Belgocontrol.

 • Bene Devos

  De eerste 2 weken van juni hebben we de zon niet gezien,altijd bewolkt geweest en veel wind. Gelukkig vergeten de mensen dat vlug.Ben toch blij dat het wat minder warm wordt.Al gaan we het ook missen na enkele weken wisselvalligheid.