Zacht en droog weer voor stakers

De sstakingspiketten bij ingang haven van Zeebrugge deze ochtend vroeg. De stakers kunnen zich aan een zachte en droge dag verwachten vandaag.
Jelle Houwen De sstakingspiketten bij ingang haven van Zeebrugge deze ochtend vroeg. De stakers kunnen zich aan een zachte en droge dag verwachten vandaag.
Over het noorden van het land is in de voormiddag nog tijdelijk lage bewolking mogelijk, maar het blijft vandaag droog bij maximumtemperaturen tussen 3 of 4 graden op de Ardense toppen en 10 of 11 graden in Vlaanderen. Dat meldt het KMI.

De nacht van woensdag op donderdag verloopt droog en vrijwel helder, met op het einde van de nacht kans op lokale mistbanken. De minima liggen tussen 1 en -3 graden. 

Ook op donderdag droog en zonnig weer, met in de Ardennen in de ochtend eerst lokaal kans op wat aanvriezende mist. De maxima schommelen tussen 7 en 13 graden. 

Van vrijdag tot zondag wordt het overwegend zonnig en overdag ook zeer zacht, met op sommige plaatsen maxima tot 14 of 15 graden. 's Nachts vriest het plaatselijk nog licht. In de Ardense valleien is er kans op wat mist. 

Begin volgende week neemt de kans op wolken toe maar het blijft waarschijnlijk zo goed als droog. Het kwik haalt nog steeds 12 tot 13 graden.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stefan Leunen

    Ik zit ook lekker warm en droog op mijn werk!

  • maurice snelders

    Voor de niet stakers ook hoor:-)