WEDSTRIJD Hou het hoofd koel bij code rood: wij geven deze mobiele airco weg

Gaan we boven de 35 graden? Dan maak je dankzij Krëfel kans op deze AEG PX71-265WT Airoundio - een toestel ter waarde van €799!

Bedien je mobiele airco via een handige app
rv Bedien je mobiele airco via een handige app
De coolste prijs kan je vandaag op HLN winnen. Letterlijk dan, want wij geven dankzij Krëfel deze mobiele airco twv €799 weg. 

Tijdens snikhete zomerdagen worden dagelijkse activiteiten zoals werken, koken of slapen een ware nachtmerrie. Om het hoofd koel te houden geven we daarom dit toptoestel van AEG weg, volgens de testen van Krëfel een van de beste toestellen op de markt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
AEG Mobiele airco PX71-265WT
rv AEG Mobiele airco PX71-265WT63 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Van Eynde

  ik kan verzekeren , dit is het beste apparaat dat er is , wij hebben er zo al eentje maar een tweede kunnen we best gebruiken . Plaats genoeg .

 • Katty Piens

  Deze airco zou super welkom zijn! Zalig voor degene die de airco in ontvangst mag nemen!

 • PATRICIA VERDYK

  Heel graag aub

 • Angelo De vie

  9000 BTU is echt wel weinig, mijn moeder heeft een 9000 BTU en kan me moeite haar redelijk kleine keuken maar een paar graden laten zakken

 • Cynthia Blackcherry

  Waarschijnlijk iemand dat het budget heeft voor airco zal het winnen zeker. Hier zou het welkom zijn in ons appartement. In de winter koud binnen (is niet zo erg kan altijd extra trui aandoen) en nu extreem heet je weet niet waar te kruipen. We zijn blij dat we ventilators hebben maar dat blaast enkel warme lucht. Heb het hier vandaag en gisteren moeten volhouden met nat handoekje.