Exclusief voor abonnees

We staan voor derde kurkdroge vakantie op rij: het is de schuld van de straalstroom

Photo News
De zomer is amper ingezet en het is nu al kurkdroog. We staan voor de derde droge vakantie op rij. De schuldige? De trage straalstroom. “De droogte van de voorbije drie jaar zorgt nu bij het minste voor problemen.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • davy verdurme

  Moet de bouw nu keer stoppen met al dat grondwater in de riool te pompen zoubdatook veel schelen. Maar nee wij en de boeren moetten zuinig zijn . En de bouw mag het gewoon in de riool pompen.

 • Sjonny Martero

  Nog meer belastingen? Misschien eens alles herbekijken zodat geen onnodige uitgaven worden gedaan. Begin met de postjes in de zogenaamde afgeschafte senaat?

 • Gilbert De Vos

  Het is vooral de schuld van de beleidsheren en dames van de verschillende regeringen.

 • Danny De Corte

  Vlaamse bodem zit vol met investeringen die niets doen,gescheiden water opvang werd verplicht.De bouwer op kosten gejaagd en waar werkt het echt?Nergens,wegens niet afgewerkt,geen plaats,geen geld en dus gewoon de riool in.Het zou zo anders kunnen met veel minder kosten.

 • Dirk Magelinck

  Driekwart van de wereld bestaat uit water. Wat is het probleem ? Het beleid horen zien en zwijgen.