Uitzonderlijk warm

Het weer met Jill Peeters: weersvoorspelling 16 oktober

Bart Leye

Dinsdag maakt de zon nog eens overuren met slechts enkele hoge wolkensluiers, maar die kunnen de zon niet of nauwelijks hinderen. Het wordt de warmste dag van de week bij maxima die oplopen tot 24 graden, en in de Kempen zit er zelfs een zomerse 26 graden in. Er staat daarbij een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.

Je hebt 25% van dit artikel gelezen
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • danny buyse

  We hebben gisteren de eerste keer sinds eind april een Atlantische storing verbonden aan een depressie over ons land gekregen en zondag volgt er nog één en zal nog veel meer regen brengen. De hele periode daarvoor sinds eind april waren het telkens onweersbuien waar de ene overstroming kende en de andere geen druppel zag die via Duitsland of Frankrijk naar ons kwamen of gewoon boven België zich ontwikkelden.

 • Johan Vercarre

  @Guido Ceuleers : Als je het dan zo goed weet, ga er dan zelf eens aanstaan hé ! Van een beroepsmeteoroloog bij Belgocontrol.

 • Bene Devos

  De eerste 2 weken van juni hebben we de zon niet gezien,altijd bewolkt geweest en veel wind. Gelukkig vergeten de mensen dat vlug.Ben toch blij dat het wat minder warm wordt.Al gaan we het ook missen na enkele weken wisselvalligheid.

 • WILLY NAEGELS

  Met vol ongeduld wacht ik Koning Winter op! Goe weten! Pfffft en zweten man echt ni gewoon meer!

 • van roy jozef

  nog geen druppel water gezien hier. al 3 maanden, das normaal?