Ga naar de mobiele website
^ Top

Uiterst kil en regenachtig weekend met vandaag niet meer dan 9 graden

Er is vanmiddag veel bewolking met af en toe wat regen. De wind waait matig, aan zee vrij krachtig uit het noordoosten. Ten zuiden van Samber en Maas is de wind zwak en veranderlijk. De temperatuur schommelt rond 9 graden, wat ronduit koud is voor de tijd van het jaar. Alleen in het zuiden van de provincie Luxemburg (regio Aarlen-Virton) is het warmer met zowat 15 graden.

Vanavond en -nacht blijft er veel bewolking met hier en daar nog wat licht gedruppel, de minima bedragen 4 tot 7 graden. Zondagochtend is het somber en voornamelijk over het zuidoosten kan er tijdelijk nog wat lichte regen vallen. De namiddag verloopt nagenoeg overal droog met vooral aan de kust en over het westen enkele opklaringen. Er waait een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordoosten. De maxima schommelen tussen 8 en 12 graden.

Minder fris
Maandag is er eerst af en toe zon. Later neemt de bewolking toe maar neerslag van betekenis wordt vooralsnog niet verwacht. Het kwik doet het met ongeveer 14 graden al wat beter. Van dinsdag tot en met vrijdag is het wisselvalliger met soms buien maar ook opklaringen bij zowat 17 graden.

Meer over


Meld een bug