Temperaturen blijven stijgen met donderdag kans op 27 graden

Benny Proot
Vandaag krijgen we opnieuw droog en meestal zonnig weer met in de voormiddag hoge wolkensluiers en in de namiddag hier en daar wat stapelwolken. De maxima liggen tussen 17 graden vlak aan zee en 23 graden in het centrum en de Kempen. De wind wordt matig uit westelijke richtingen. Dat meldt het KMI.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vanavond en vannacht blijft het droog en meestal lichtbewolkt. De minima liggen tussen 4 graden in de Hoge Venen en 11 graden aan zee. De wind waait zwak, aan zee matig, uit zuidwest of uit veranderlijke richtingen.

Dinsdag
is het zonnig met in de namiddag stapelwolken in het binnenland. Het blijft droog. Het is vrij warm met maxima tot 23 graden in het centrum. Aan zee schommelen de maxima rond 19 graden.

Woensdag is het vaak zonnig met in de loop van de dag tijdelijk vorming van stapelwolken in het binnenland. De maxima klimmen in het centrum tot 25 graden. Door een zeebries stijgt het kwik aan de kust niet hoger dan 19 graden. Het is vrijwel windstil.

Donderdag start lichtbewolkt maar in de loop van de dag neemt de hoge bewolking toe vanaf het westen waardoor de zon vaak versluierd wordt. Het blijft waarschijnlijk droog. Met maxima in het centrum rond 27 graden wordt het warm.

Vrijdag krijgen we veel wolken en kan er lokaal een bui vallen, al blijft het op de meeste plaatsen droog. De maxima liggen rond 22 à 23 graden in het centrum. De wind waait matig uit het zuidwesten.

Zaterdag verwachten we vrij veel wolken met kans op enkele lokale buien. In de loop van de dag worden de opklaringen breder. Maxima rond 18 graden in het centrum bij een goed voelbare westzuidwestenwind.

Zondag vergroten de kansen op regen en buien verder bij maxima rond 17 graden. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jacques Deceuninck

    En daar zit je dan met een gesloten horecazaak. Paasvakantie en feestdagen voorbij, weinig of geen toekomstperspectieven, het moet je maar overkomen.