Overmorgen krijgen we opnieuw 30 graden

Kos
Geen nood, het sombere weer houdt niet aan. Vannamiddag komt de zon er weer door, morgen wordt het 23 tot 28 graden en donderdag krijgen we opnieuw de volle 30 graden geserveerd.

Het blijft vanmiddag over het oosten nog tijdelijk zwaarbewolkt met enkele buien, in het westen is het droog met zonnige perioden. In de loop van de namiddag wordt het overal droog met van het westen uit geleidelijk aan ook meer zon. Er waait een matige, aan zee een krachtige zuidwestenwind en de temperaturen klimmen tot 19 à 23 graden. In de loop van de avond en de nacht is het droog met brede opklaringen bij een geleidelijk afnemende wind. De minima bedragen 9 tot 14 graden.

Morgen blijft het droog met zonnige perioden en een zwakke tot matige zuidoostenwind. Het kwik klimt tot 23 à 28 graden.

Plaatselijk onweer
Donderdag is er veel zon en in het binnenland wordt het met zowat 30 graden tropisch warm. Aan zee is het koeler. 's Avonds of in de nacht is er kans op een plaatselijk onweer.

Vrijdag wordt het vrij mooi en met zowat 27 graden zomers warm, maar ook dan is er tegen het einde van de dag of in de nacht kans op een plaatselijke regen- of onweersbui. Het weekend en ook begin volgende week verlopen overwegend droog met zonnige perioden, met middagtemperaturen die schommelen rond 25 graden.