Opnieuw zonniger

Het weer met Jill Peeters: weersvoorspelling 19 oktober

Bart Leye

Tijdens de ochtend hangt er nog wel wat bewolking, maar in de loop van de dag wordt het opnieuw zonniger. Het blijft natuurlijk droog, en er staat ook weinig wind. De wind komt uit het frissere noordoosten en het wordt 15 graden aan zee, 17 graden in het Vlaamse binnenland en tot 20 graden in het zuiden van het land.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen




10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • danny buyse

  We hebben gisteren de eerste keer sinds eind april een Atlantische storing verbonden aan een depressie over ons land gekregen en zondag volgt er nog één en zal nog veel meer regen brengen. De hele periode daarvoor sinds eind april waren het telkens onweersbuien waar de ene overstroming kende en de andere geen druppel zag die via Duitsland of Frankrijk naar ons kwamen of gewoon boven België zich ontwikkelden.

 • Johan Vercarre

  @Guido Ceuleers : Als je het dan zo goed weet, ga er dan zelf eens aanstaan hé ! Van een beroepsmeteoroloog bij Belgocontrol.

 • Bene Devos

  De eerste 2 weken van juni hebben we de zon niet gezien,altijd bewolkt geweest en veel wind. Gelukkig vergeten de mensen dat vlug.Ben toch blij dat het wat minder warm wordt.Al gaan we het ook missen na enkele weken wisselvalligheid.

 • WILLY NAEGELS

  Met vol ongeduld wacht ik Koning Winter op! Goe weten! Pfffft en zweten man echt ni gewoon meer!

 • van roy jozef

  nog geen druppel water gezien hier. al 3 maanden, das normaal?