Nazomer lijkt voorbij: temperaturen nemen duik

thinkstock
Vandaag begint met enkele opklaringen, maar vanaf het westen wordt het al snel zwaarbewolkt en kan er af en toe wat lichte regen of een bui vallen. De maxima schommelen tussen 14 in de Ardennen en 18 graden in het centrum en het westen van het land. Dat meldt het KMI.

Vannacht blijft het zwaarbewolkt en betrokken en zijn er perioden met regen. Op het einde van de nacht wordt het droger in het westen en het centrum van het land. In de Ardennen beperken laaghangende wolken plaatselijk het zicht. Minima van 11 tot 15 graden.

Ook morgen bewolkt met af en toe lichte regen of motregen en maxima rond 15 graden in het centrum. Dinsdag zijn er tussendoor ook opklaringen en kan er af en toe een bui vallen, vooral over het oosten van het land. De maxima liggen rond 16 graden over het centrum.

Woensdag komt de zon er regelmatig door en is het droog. Het blijft fris met maxima rond 15 graden. Ook donderdag is het zo goed als droog, maar hangt er wel vrij veel bewolking. Maxima rond 16 graden.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • yan zhou

  Ik hou niet van de zomer mensen die dat wel doen van harte gegund

 • skandar hussein

  tja, het weer hangt af wanneer je buiten moet, en als je fijn tuis kan blijven én een tuin hebt, is elk seizoen wel fijn....

 • Harry De beer

  Hoop its meer regen dan het voorbije jaar.. dat de droogte bijgevuld wordt in het voordeel van de boeren.

 • Leen Proost

  Ik kan van John volgen. Ik geniet van de zomer, maar het is goed geweest. Nu maken we plaats voor de herfst en z'n charmes: oranje-bruine kleuren, wat regen, wind en zon.

 • Mauveke

  Fris aub ni overdrijven heerlijk wandel en fietsweer