Nazomer blijft maar duren: nog een dag met maxima tot 25 graden

ANP
Het wordt vandaag droog en zonnig met enkele hoge wolkensluiers. Het wordt opnieuw zeer zacht met temperaturen tussen 20 en 23 graden in Hoog-België en tussen 23 en 25 graden in Laag- en Midden-België. Dat meldt het KMI.

Vanavond en vannacht blijft het rustig en droog met vanaf het westen toenemende hoge bewolking. Hier en daar kan het nevelig worden en een mistbank is ook niet uitgesloten. De minima liggen tussen plaatselijk 5 graden in de Hoge Venen en 13 graden in Brussel.

Morgen zal het vooral aan de kust bewolkt zijn. Elders is er meer zon, maar tekenen ook hoge wolkensluiers present. Maxima van 18 tot 22 graden.

Donderdag en vrijdag zijn er tijdelijk wat meer wolkenvelden, maar meestal blijft het droog. Het wordt dan geleidelijk frisser, met donderdag nog maxima rond 18 à 19 graden, vrijdag 16 à 17 graden.

Het
weekend dient zich aan als een mooi najaarsweekend, met vooral zondag veel zon. Op de meeste plaatsen liggen de maxima tussen 15 en 18. 

Maandag komt er een einde aan het mooie weer en wordt het grijs en regenachtig, bij maxima tot 13-14 graden.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerda Rousseau

  Hier beginnen sommige vogels weer hun lentelied te zingen...

 • Gerard Braeckmans

  Ik heb hier een pruikenboom Royal Purple waarvan de bladeren onderaan aan het verkleuren zijn van paars naar een soort van groenbruin, klaar om af te vallen. En bovenaan komen er nieuwe bladeren op. Normaal? Nee.

 • Marc Statham

  Weg ermee ,laat die herfst maar komen. Blijven ze hier weg aan de kust, en is het is veel rustiger en gezelliger.

 • Marco Maerten

  Dirk Van Dessel,en de airocokosten zullen enorm stijgen.Al heb ikzelf geen airo in huis. Natte t-shirt is ideaal om koel te blijven.

 • didier de coster

  mag blijven zo tot maart