Komende dagen opnieuw zonnig en zacht: vrijdag en zaterdag tot 23 graden

Vrijdag en zaterdag wordt het zonnig en zacht, en tot 23 graden. Ideaal weer om de barbecue nog eens boven te halen?
iStock Vrijdag en zaterdag wordt het zonnig en zacht, en tot 23 graden. Ideaal weer om de barbecue nog eens boven te halen?
Er staat voor de komende dagen opnieuw zonnig en zacht weer op het programma, met vrijdag en zaterdag temperaturen tot 23 graden. 

Na een bewolkte start donderdag nemen de opklaringen in de loop van de dag toe vanuit het zuiden. De maxima gaan van 15 graden op de Ardense hoogten tot 19 graden in Vlaanderen. Er staat weinig wind. Dat meldt het KMI. De nacht van donderdag op vrijdag is helder, met minima van 4 tot 10 graden.

Ook vrijdag en zaterdag wordt zonnig en zacht weer verwacht, bij maxima tot 23 graden. Zaterdagnamiddag of -avond begint het te betrekken, met in het westen mogelijk een eerste bui. Maar het gros van de regenzone zou voor zaterdagnacht zijn. Zondag krijgen we dan wisselend tot zwaarbewolkt weer met soms nog regen of buien. 

Volgende week verwelkomen we een nieuw hogedrukgebied. Dat zorgt voor zacht en rustig weer met af en toe zon en maxima rond 20 graden. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francinne Declerque

    Dat is dan weer het voordeel van klimaatverandering, de mooie nazomer. Hopelijk tot december, scheelt in verwarmingskosten. S avonds steek je gezellig de houtkachel aan, het is sinds mei geleden dat de verwarming aangaat.

  • GERT WILLEMS

    Schitterend ! Meer van dat !

  • Philomena Vanderweyen

    Zalig, goed voor de moraal en de vitamientjes.