Iets minder koud

Het weer met Jill Peeters: weersvoorspelling 21 november

Bart Leye
We beginnen de dag somber en grijs. En zowat de hele voormiddag komt daar geen verandering in. In de loop van de namiddag kan de bewolking wat openbreken en later zijn er ook brede opklaringen mogelijk, vooral in het zuiden van het land. Het blijft daarbij overwegend droog. 

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Thierry Deleu

  Een gewone herfst dag ! Echt super !

 • danny buyse

  We hebben gisteren de eerste keer sinds eind april een Atlantische storing verbonden aan een depressie over ons land gekregen en zondag volgt er nog één en zal nog veel meer regen brengen. De hele periode daarvoor sinds eind april waren het telkens onweersbuien waar de ene overstroming kende en de andere geen druppel zag die via Duitsland of Frankrijk naar ons kwamen of gewoon boven België zich ontwikkelden.

 • Johan Vercarre

  @Guido Ceuleers : Als je het dan zo goed weet, ga er dan zelf eens aanstaan hé ! Van een beroepsmeteoroloog bij Belgocontrol.

 • Bene Devos

  De eerste 2 weken van juni hebben we de zon niet gezien,altijd bewolkt geweest en veel wind. Gelukkig vergeten de mensen dat vlug.Ben toch blij dat het wat minder warm wordt.Al gaan we het ook missen na enkele weken wisselvalligheid.

 • WILLY NAEGELS

  Met vol ongeduld wacht ik Koning Winter op! Goe weten! Pfffft en zweten man echt ni gewoon meer!