Exclusief voor abonnees

Frank Deboosere over historische hitte: “Klinkt mooi hé, ‘de warmste nacht van jaar’. Al zal er niet veel gebeurd zijn”

Frank Deboosere
Dieter Bacquaert Frank Deboosere
Code rood in het hele land, met uitzondering van de kust waar de code ‘maar’ oranje kleurt. We worden om de oren geslagen met raadgevingen en weetjes over de hitte. Ook Vlaanderens bekendste weerman Frank Deboosere heeft het warm. “Het is vooral binnenblijven en wachten.”

Hij heeft net – tussen een hele resem weerpraatjes op de radiozenders van de VRT door – zijn website geüpdatet. Er was namelijk iets te melden: afgelopen nacht was de warmste nacht van het jaar. En dat is nog maar het begin.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Geudens

  Zagemannen nu is het eens warm ook ni goed het is ZOMER dan is het normaal dat het warm is altijd zo geweest

 • Yves Steenssens

  Rond 13 uur was er hier niemand op straat zoals vroeger in binnenland Spanje - Frank Deboosere, en weermannen en vrouwen worden nu heel aandachtig gevolgd - het is nog nooit zo warm en pakkend weer geweest - bij mij 38 ° en 45 ° onder terras uit de zon - werken is onmogelijk buiten -geen weer voor hartlijders .

 • Freddy Madou

  Waar hebben ze die kluchtzanger toch gevonden, het is een man die veel orgasmes krijgt bij zonsverduisteringen, en records die verbroken worden, en dikwijls gaan zijn weervoorspellingen de lucht in, moesten wij zo presteren op ons werk hadden wij allang ons C 4 gekregen, waarschijnlijk vast benoemt zeker bij de Rode VRT.

 • Jo Peeters

  De weermannen en weervrouwen zijn stuk voor stuk dramaturgen. De mensen weten ook wel wat goed voor hun is en de onwilligen of de dommeriken zullen toch niet luisteren naar die weerdeskundigen.

 • Gerard Braeckmans

  Laatstt was hij op een meewarige manier aan het vertellen dat het zou moeten regenen en nu is hij weer euforisch om dat er weer een record gebroken is. Voor de rest vertelt hij gezever.