Foto's: zo plezant is het nu op een besneeuwde Baraque de Fraiture

De familie Spijkers kwam helemaal uit Nederlands Limburg voor de sneeuwpret
© Bart Leye De familie Spijkers kwam helemaal uit Nederlands Limburg voor de sneeuwpret
Velen onder ons hebben gisteren vastgezeten in de langste file van het jaar door de hevige sneeuwbuien. Maar al die sneeuw zorgt vandaag toch ook voor veel plezier. Onze fotograaf Bart Leye is naar Baraque de Fraiture getrokken - het hoogste punt van het Plateau des Tailles in de Belgische Ardennen -  en heeft er veel blije gezichten gefotografeerd. 
Familie De Poorter ui Zedelgem is op weekend in de Ardennen en genieten met hun dochter Marthe van de sneeuwpret
© Bart Leye Familie De Poorter ui Zedelgem is op weekend in de Ardennen en genieten met hun dochter Marthe van de sneeuwpret
© Bart Leye
© Bart Leye
Roch Gobels - verantwoordelijke verhuurdienst van het skimateriaal van Bararque de Fraiture - test even de piste met zijn langlauflatten.
© Bart Leye Roch Gobels - verantwoordelijke verhuurdienst van het skimateriaal van Bararque de Fraiture - test even de piste met zijn langlauflatten.
De ondergrond is niet bevroren waardoor de sneeuw snel een brei zal worden als er veel op geskied wordt. Het is -1 graden en er ligt 10 cm sneeuw. Er is nog niet beslist of de piste open zal gaan.
© Bart Leye De ondergrond is niet bevroren waardoor de sneeuw snel een brei zal worden als er veel op geskied wordt. Het is -1 graden en er ligt 10 cm sneeuw. Er is nog niet beslist of de piste open zal gaan.
© Bart Leye
© Bart Leye
© Bart Leye
© Bart Leye
© Bart Leye
© Bart Leye
© Bart LeyeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.