Druilerige dag voor de boeg

iStock
Het blijft vandaag zwaarbewolkt met perioden met lichte regen. De maximumtemperaturen blijven steken op 16 graden, zo bericht het KMI. In de Ardennen schommelen de maxima rond de 9 à 10 graden. Een matige zuidwestenwind ruimt naar het westen. Aan zee waait de wind vrij krachtig.

Vanavond en vannacht blijft het meestal zwaarbewolkt en gaat de regen over in buien. Op de Ardense toppen kunnen lage wolken de zichtbaarheid beperken. In de loop van de nacht wordt het droger vanuit het noorden. 

Ook woensdag begint nog grijs met lokaal enkele buitjes, maar in de loop van de namiddag zouden er vanaf het westen opklaringen komen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Philomena Vanderweyen

    Ieder seizoen heeft zijn voordeel,woon recht over een park en de bomen beginnen al herfstkleuren te krijgen,dat is genieten van de mooie pracht,neem er graag het wisselvallige weer bij.