Dag begint grijs met nevel en laaghangende bewolking, daarna meer opklaringen

Mist in Limburg 
Schulen
Mine Dalemans Mist in Limburg Schulen
Het blijft vandaag droog en de dag begint grijs met laaghangende bewolking en nevel. Vanaf de middag verschijnen er meer en meer opklaringen en wordt het gedeeltelijk bewolkt. In de Ardennen wordt het al vlugger zonnig. We halen 12 graden aan zee tot 17 of 18 graden in de Kempen bij een overwegend matige noordelijke wind, aldus het KMI.

Vanavond en -nacht blijft het droog en klaart het grotendeels uit. In de loop van de nacht vormt er zich mist die het zicht fors kan beperken. De minima schommelen tussen lokaal 0 graden in de Ardennen en 7 graden vlak aan zee. De noordelijke wind wordt geleidelijk zwak uit veranderlijke richtingen.

Morgen blijft het droog en begint de dag op de meeste plaatsen grijs met nevel en mist. Na het optrekken ervan krijgen we een afwisseling van zon en stapelwolken. De maxima liggen tussen 14 en 17 graden. Er staat maar weinig wind: een zwakke veranderlijke wind die later meer westelijk wordt en aan zee noordwestelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.